Hanorace

Hanorac de bărbaţi

Hanorac calitativ de bărbaţi, cu glugă ce prezintă o plasă în interior de culoare gri cu şnur de reglare, buzunar de tip marsupiu. Partea interioară este din BBC pieptănat, partea exterioară este indicată pentru imprimare şi brodare. Marginea de jos şi manşetele conţin elastan.

Hanorac de damă

Hanorac de damă cu guler înalt din material tip coaste. Fermoar argintiu spiralat pe toată lungimea hanoracului. Prevăzut cu manşon la capatul mânecii. Două buzunare frontale în stil marsupiu. Părţile laterale, capatul de jos, manşetele si marginile buzunarelor din maretial tip coaste cu adaos de elastan. Ideal pentru imprimare şi broderie.

Hanorac de copii

Hanorac bărbătesc de calitate, cu partea interioară pufoasă. Manşeta, gulerul şi margine de jos sunt din împletitură 1x1 cu 5 % elastin şi cu cusătură dublă. Recomandată pentru imprimare şi brodare.

Hanorac de damă

Hanorac de dama trendy cu şnur la glugă şi buzunare ascunse în cusătură. Părti laterale, cusătură si şnur gluga în culori contrastante. Interior terry. Tiv-ul manşonului si parţi de jos este facut din tricotaj cu nervuri cu elastan adaugat. Ideal pentru imprimare şi borderie.

Hanorac barbatesti/copii

Hanorac bărbătesc de calitate, cu partea interioară pufoasă. Manşeta, gulerul şi margine de jos sunt din împletitură 1x1 cu 5 % elastin şi cu cusătură dublă. Recomandată pentru imprimare şi brodare.

Hanorac de barbati

Hanorac de calitate superioara cu guler fabricat din material raiat. Inchidere cu fermoar. Capetele manecilor sferice. Captusita pe interior. Portiunile laterale, marginea de jos, mansetele si buzunarele sunt fabricate din material raiat. Doua buzunare frontale. Indicata pentru imprimare si brodare.

Hanorac de barbaţi

Hanorac de bărbaţi cu glugă şi fermoar pe toată lungimea. Prezintă buzunar în stil marsupiu şi glugă cu şnur. Capătul de jos, şi capetele mânecilor sunt confecţionate din material tip coaste 2x2, cu 5 % elastan. Şeiul şi buzunarele prezintă cusatură decorativă. Partea interioară a gulerului prezintă banda de întărire. Ideal pentru imprimare si broderie.

Hanorac de bărbaţi

Hanorac calitativ de bărbaţi, cu glugă ce prezintă o plasă în interior de culoare gri cu şnur de reglare, buzunar de tip marsupiu. Partea interioară este din BBC pieptănat, partea exterioară este indicată pentru imprimare şi brodare. Marginea de jos şi manşetele conţin elastan