Genti sport si de voiaj

Geanta sport

Geanta sport cu un compartiment principal inchis cu fermoar, curea de umar cu catarame din plastic. Confectionam o gama completa de genti sport si genti de voiaj, pe diferite modele, culori si dimensiuni. Va oferim posibilitatea de a personaliza gentile de voiaj sau gentile sport prin broderie sau serigrafie. Pentru oferta de pret, nu ezitati sa ne contactati. Va multumim!

Geanta de voiaj cu multiple buzunare

Geanta de voiaj cu multiple buzunare inchise cu fermoar, curea de umar reglabila cu catarame din plastic si curele pentru mana. Confectionam o gama completa de genti sport si genti de voiaj, pe diferite modele, culori si dimensiuni. Va oferim posibilitatea de a personaliza gentile de voiaj sau gentile sport prin broderie sau serigrafie. Pentru oferta de pret, nu ezitati sa ne contactati. Va multumim!

Geanta de voiaj bicolora

Geanta de voiaj confectionata in 2 culori, cu buzunare inchide cu fermoar, curea de umar cu catarame din plastic si curele de mana. Confectionam o gama completa de genti sport si genti de voiaj, pe diferite modele, culori si dimensiuni. Va oferim posibilitatea de a personaliza gentile de voiaj sau gentile sport prin broderie sau serigrafie. Pentru oferta de pret, nu ezitati sa ne contactati. Va multumim!

Geanta de voiaj

Geanta de voiaj cu compartiment principal, curea de umar reglabila si curele de mana. Confectionam o gama completa de genti sport si genti de voiaj, pe diferite modele, culori si dimensiuni. Va oferim posibilitatea de a personaliza gentile de voiaj sau gentile sport prin broderie sau serigrafie. Pentru oferta de pret, nu ezitati sa ne contactati. Va multumim!