Camasi si pantaloni

Camasa barbati

Material poplin. Guler cu nasturi. Buzunar la piept in partea stanga. 7 nasturi de inchidere in culoarea camasii. Tiv curbat. Usor de intretinut. 65% poliester / 35% bumbac, 130 g

Camasa dama cu maneca lunga

Cămașă cu mânecă lungă, croială cambrată cu pliuri în față și în spate, buzunar în partea față stângă și fantă pentru acoperirea nasturilor.Manșetă cu 2 nasturi. Tiv curbat. Ușor de întreținut. 65% poliester / 35% bumbac, poplin, 130 g/m²

Camasa cu maneca lunga

Cămașă din material stretch, mânecă lungă și guler apretat. Manșete cu 2 nasturi și tiv asimetric. Ușor de întreținut. 97% bumbac / 3% spandex, poplin, 130 g/m².

Camasa cu maneca scurta

Cămașă cu croială cambrată cu pliuri în față și spate, buzunar în față stânga și fantă pentru mascarea nasturilor. Tiv asimetric. Ușor de întreținut. 65% poliester/35% bumbac poplin, 130 g/m2.

Camasa dama

Material elastic. Guler cu nasturi. Mansete cu 2 nasturi. Tiv curbat. Usor de intretinut. 97% bumbac / 3% spandex, poplin, 130 g

Camasa dama cu maneca scurta

Cămașă cu mânecă 3/4 din material stretch, croială cambrată cu pliuri în față și în spate. Mânecă cu șliț. Tiv asimetric. Ușor de întreținut. 97% bumbac/3% spandex, poplin, 130 g/m2.

Camasa cu maneca scurta

Cămașă cu mânecă scurtă și guler clasic scrobit cu 1 nasture. Buzunar în față stânga, fantă cu 7 nasturi de aceeași culoare și tiv asimetric. Ușor de întreținut. 65% poliester/35% bumbac poplin, 130 g/m2.

Pulovar cu maneca lunga

Pulovăr cu mânecă lungă, la baza gâtului și petice pentru întărirea materialului la umeri și coate. Buzunar în față cu clapă și arici. Buzunar funcțional pe mânecă. 100% acrilic

Pantaloni scurti

Bermude cu betelie elastică reglabilă pe lateral. Două buzunare în față, două buzunare laterale cu fantă, sistem închidere arici și pliu pe centru, și două buzunare în spate cu nasture. 100% bumbac . 200 g/m2. *Bermude foarte comode pentru a petrece timpul liber sau pentru lucru.

Pantaloni lungi

Pantaloni lungi din material rezistent și cu betelie reglabilă elastică în spate. 2 buzunare în față. 1 buzunar lateral cu clapă și sistem de închidere arici. 2 buzunare funcționale în spate cu clapă și sistem de închidere arici. 1 buzunar funcțional lateral în spate. 65% poliester/35% bumbac vâscoză, 235 g/m2. *Partea din spate cu întărituri duble și material dublu la genunchi.

Pantaloni zugrav

Pantaloni lungi din material rezistent și betelie reglabilă elastică în spate. 2 buzunare în față. 1 buzunar lateral cu clapă și sistem de închidere arici. 1 buzunar funcțional în spate. 65% poliester /35 % bumbac, 200 g/m2.

Pantaloni lungi de bărbat

Pantaloni lungi de bărbat, din material rezistent și de croială confortabilă, special pentru cei din industria hotelieră precum și pentru cei din oricare alt domeniu laboral. 1.- Două buzunare laterale oblice de tip "chinez". 2.- Două buzunare în spate cu nasture. 3.- Pliuri în spate. 4.- Găici pentru curea. 95% bumbac / 5% elastan, 260 g/m².

Pantaloni lungi de damă

Pantaloni lungi de damă din material confortabil și rezistent. 1.- Două buzunare în față. Buzunar pentru monezi suprapus buzunarului din dreapta. 2.- Două buzunare în spate. 3.- Găici pentru curea. 4.- Detaliu canesu, imitând blugii 95% bumbac / 5% elastan, 260 g/m²

Pantaloni de lucru

Pantaloni drepți fără pliuri. Două buzunare în spate și un buzunar lateral cu fermoar pe partea dreaptă. Două buzunare laterale: cel din stânga cu clapă și un buzunar pentru mobil, iar cel din dreapta cu mai multe compartimente. Betelie: suport pentru chei. Buzunare interioare pentru protecția genunchilor. Găici la buzunarele din spate și laterale. 65% poliester/35 % bumbac, 245 g/m2. *De foarte bună calitate.

Pantaloni de dama pentru lucru

Pantaloni din material rezistent și cu betelie reglabilă elastică în spate. Partea din spate cu întărituri duble. 2 buzunare în față. 1 buzunar lateral cu clapă, sistem de închidere arici și pliu. 2 buzunare funcționale în spate cu clapă și sistem de închidere arici. 1 buzunar funcțional lateral în spate. 65% poliester/35% bumbac, 235 g/m2.

Pantaloni de lucru

Pantaloni lungi din material rezistent, cu betelie reglabilă elastică în spate. 2 buzunare în față. Buzunar în spate cu clapă. Buzunar lateral dreapta cu clapă și buzunar mic lateral stânga fără clapă. 80% poliester / 20% bumbac 210 g/m2.