Veste, jachete si geci

Bluza pentru lucru

Jachetă pentru lucru cu fermoar întreg, din material combinat, antipilling, cu trei buzunare cu fermoar. Întărituri pe antebrațe, față și spate cu poliester tafta. Manșete cu elastic și talie reglabilă. 100% poliester micro-polar fir lung, 280 g/m2. Poliester Taftan 210

Vesta de lucru

Fermoar pe centru cu gaică și arici. 1 buzunar exterior pentru mobil pe partea dreaptă. 2 compartimente pentru pixuri. 2 buzunare în față cu pliu și deschideri latelate + 1 buzunar cu fermoar. 1 Buzunar interior cu arici. Protecție împotriva vântului la răscroială. Partea din spate mai lungă. Exterior: 85% Poliester / 15% Bumbac, 200 g/m2. Interior: 100% poliester matlasat, 170 g/m2.

Vesta reflectorizanta

Vestă fluorescentă, de mare vizibilitate. Benzi reflectorizante. 100% poliester. Certificat CE în conformitate cu normele: EN ISO 13688:2013 y UNE-EN ISO 20471:2013

Geaca de ploaie

Impermeabil cu guler înalt și fermoar întreg, talie cu șnururi reglabile și opritori. Glugă pliată în guler, cu șnur, manșete elastice și 2 buzunare cu clapă și sistem de închidere arici. 100% poliester tafta

Vesta pentru dama

1.- Fermoar în contrast cu protecție la bărbie. 2.- Două buzunare cu fermoar în contrast. 3.- Căptușeală în aceeași nuanță. 4.- Matlasată și rezistentă la apă şi la vânt. Croială cambrată.

Vesta polar

Vestă polară cu guler înalt și fermoar. Detaliu buzunare laterale cu fermoar de aceeași culoare. 100% poliester, material polar, 290 g/m2.

Vesta Soft Shell

Vestă Soft Shell din 2 straturi, cu fermoar întreg asortat, protecție pentru bărbie și cheiță. Trei buzunare cu fermoar asortat și cheiță. Talie cu șnur elastic și opritori. Exterior: 92% poliester/8% elastan. Interior: 100% poliester micropolar foarte călduros, 300 g/m2

Jacheta matlasata

Jachetă matlasată. Glugă reglată cu fermoar în contrast până la bărbie. Două buzunare și manșete cu garnitură în contrast. Rezistentă la vânt și ploaie. Croială cambrată. Material :100% poliester cire, 210 Tafta, 65 g/m2.Căptușeală: 100% Poliester, 210 Tafta. 65 g/m2.Vatelină: 100% poliester, 100% g/m2, *Articol ușor și călduros.

Vesta Montana

.- Fermoar în contrast cu protecție la bărbie. 2.- Două buzunare cu fermoar în contrast. 3.- Căptușeală în aceeași nuanță. 4.- Căptușită și rezistentă la apă şi la vânt. Material: 100% poliester cire 210 Tafta, 65 g/m². Căptușeală: 100% poliester 210 Tafta, 65 g/m². Vată: 100% poliester, 100 g/m².

Geaca barbati si copii

Geacă parka cu guler înalt și fermoar injectat de aceeași culoare. 1.- Glugă detașabilă pliată în interiorul gulerului cu sistem de închidere arici. 2.- Buzunare exterioare cu fermoar, clapă și cheițe.3.- Două buzunare interioare cu arici.4.- Manșete reglabile cu fente și fermoar. Exterior: 100% poliester impermeabil. Interior: 100% poliester matlasat. Guler: Polar. * Disponibilă pentru copii: Bleumarin 55 și Roșu 60. * Croială cambrată la modelul pentru femei.* Interior cu acces pentru serigrafie sau brodat.

Geaca dama

Geacă parka cu guler înalt și fermoar injectat de aceeași culoare. 1.- Glugă detașabilă pliată în interiorul gulerului cu sistem de închidere arici. 2.- Buzunare exterioare cu fermoar, clapă și cheițe.3.- Două buzunare interioare cu arici.4.- Manșete reglabile cu fente și fermoar. Exterior: 100% poliester impermeabil. Interior: 100% poliester matlasat. Guler: Polar. * Disponibilă pentru copii: Bleumarin 55 și Roșu 60. * Croială cambrată la modelul pentru femei

Geaca matlasata

Geacă parka matlasată.1.-Fermoar întreg injectat de culoare argintie, de foarte bună calitate, cu cheiță. 2.-Glugă pliată în interiorul gulerului cu fermoar injectat de culoare argintie. 3.-Două buzunare exterioare cu clapă4.-Două buzunare interioare cu arici. 5.-Manșete reglabile cu arici.6.-Talie cu șnur elastic și opritori. Exterior: 100% poliester Tafta mată. Interior: 100% poliester polar 190 g/m², și căptușeală 100% poliester. * Fermoar interior pentru a ușura accesul pentru serigrafie sau brodat.*

Jacheta barbati

Soft Shell compus din 2 straturi. 1.-Fermoar întreg cu protecție asortată pentru bărbie și cheiță. 2.-Croială pe bust. (Model numai pentru bărbați)3.-Trei buzunare exterioare cu fermoar asortat și cheiță.4.-La manșete șnururi reglabile de cauciuc cu arici. 5.-Talie cu șnur elastic și opritori. Exterior: 92% poliester/8% elastan, Interior 100% poliester micropolar foarte călduros. 300 gr/m². * Material rezistent la vânt și ploaie.* Mânecă raglan numai la modelul pentru femei.

Jachetă de bărbaţi Jacket Active

Geacă bărbătească cu glugă detaşabilă, ajustabilă. Două buzunare în partea din faţă. Mânecile prezintă la capăt bandă elastică. Pe interior prezintă două buzunare la piept.(unul mic care se inchide cu scai si unul mai mare care se inchide cu fermoar). Partea posterioară este prelungită. Acces uşor pentru imprimare şi broderie, datorită deschizăturii prin fermoar, în partea interioară lateral.

Vestă de damă Vision

Vesta comfortabila pentru dama. Croiala ce accentueaza silueta feminine. Model modern in partile lateriale si interiorul gulerului. Doua buzunare frontale cu fermoar si tiv compartimentat. Posibilitatea de a regla marginea de jos a vestei cu un snur de elastic. Agatatoare. Indicata pentru imprimare si brodare. Eticheta din tesatura. Atenţionare, acest produs a fost inovat. Pe baza cererilor clienţilor, părţile laterale si partea interioară a gulerului sunt acum fără liniile decorative. Aşadar, într-o comanda este posibil să primiţi produse din ambele designuri, cel vechi şi cel nou. Acest fapt nu reprezintă motiv de reclamaţie.

Jachetă de damă Cool

Jacheta uşoară softshell cu gluga şi cordon reglabil. Rezistentă la vânt şi ploaie. Croială îngustă subliniind silueta feminină. 2 buzunare laterale. Buzunarul exterior de la piept cusut în structurara cusăturii. Elemente reflectorizante pe mâneci şi glugă. Partea din spate prelungită. Potrivit pentru imprimare. Rezistenţă la apă 5000 mm. Permeabilitatea la aer 2000 g/m2/24 ore.

Vestă reflectorizantă pentru copii

Vestă reflectorizantă cu grad de vizibilitate ridicat, fabricată în conformitate cu reglementările ČSN EN 340 şi ČSN EN 471 care sunt în concordanţă cu reglementările legii în vigoare nr. 21/2003 Sb. Material fosforescent cu benzi reflectorizante din material care asigură un grad de vizibilitate ridicat. Croiala asigură oferă siguranţă dar si confort în timpul purtării, sistem de închidere cu benzi velcro pe părţile laterale.Etichetă textilă şi broşură ataşată.

Jachetă softshell de damă Performance

Jachetă imperrespirabilă de damă, rezistentă împotriva vântului şi a ploii, cu glugă detaşabilă. Model cambrat ce scoate în evidenţa silueta feminină. Două buzunare frontale şi unul la piept, închidere cu fermoar de culoare neagră la toate variantele de culori. Acces uşor pentru imprimare datorită dechizăturii prin fermoar în partea interior-frontală. Capetele mânecilor ajustabile prin scai. Prezintă şnur elastic pentru reglare în partea inferioară. Partea posterioară-spate prelungită. Ideal pentru imprimare. Rezistenţă la apă 14000 mm. Permeabilitatea la aer 2000 g/m2/24 ore.

Jachetă de damă Softshell Jacket

Jachetă Softshell de damă , rezistentă la apă şi vânt, cu croială ce subliniază silueta feminină. Benzi reflectorizante atât pe partea din faţă cât şi pe partea din spate. Închidere cu fermoar pe toată lungimea. Buzunar interior cu orificii pentru căşti. Manşeta este ajustabilă cu arici velcro. Varianta albă cu imprimeu în lateral şi pe spate (în partea superioară). Rezistenţă la apă 14000 mm. Permeabilitatea la aer 2000 g/m2/24 ore.

Vestă unisex Body Warmer

Vestă călduroasă unisex, cu două buzunare frontale.În partea interioară a vestei fermoarul are o margină protectoare.Posibilitatea de a regla marginea de jos a vestei. Partea din spate a vestei este prelungită. Are două buzunare interioare (1 mai mic pentru telefon, 1 mai mare) şi agăţătoare. Eticheta este textilă. Indicată pentru imprimare şi brodare

Jacketă de bărbaţi Nordic

Jachetă de bărbaţi călduroasă cu lungimea extinsă, glugă detaşabilă. Închidere pe toată lungimea cu fermoar şi nasturi, fermoarul este mai scurt pentru o mişcare uşoară. Două buzunare frontale cu fermoar şi două buzunare cu clapă. Două buzunare interioare cu scai. Capetele mânecilor prezintă două manşete, cea interioara fabricată din ţesătură tip coaste cu adaos de elastan. Manşetă exterioară decorată cu ştift pe partea posterioară. Gulerul interior din ţesătură de tip coaste, mai călduros şi oferă mai mult confort. Ideal pentru imprimare.

Malfini jachetă softshell Casual

Jachetă de bărbaţi din material softshell. Fermoar pe toată lungimea, cu banda de protecţie. Combinaţie de două materiale softshell. Două buzunare in partea frontală cu fermoar. Buzunar cu fermoar pe maneca stângă. Partea de jos a manecii reglabilă cu scai. In partea de jos prezintă banda de poliester. Prevăzut cu agăţătoare. Ideal pentru imprimare.

Vestă de bărbaţi Vision

Vesta comfortabila pentru barbati. Model modern in partile laterale si interirul gulerului. Doua buzunare frontale cu fermoar si tiv compartimentat. Posibilitatea de a regla marginea de jos a vestei cu un snur de elastic. Agatatoare. Indicata pentru imprimare si brodare. Eticheta din tesatura.

Jachetă de bărbaţi Cool

Jacheta uşoară softshell cu gluga şi cordon reglabil. Rezistentă la vânt şi ploaie. Tivul din partea de jos al mânecilor reglabil cu arici. 2 buzunare laterale. Buzunarul exterior de la piept cusut în structurara cusăturii. Elemente reflectorizante pe mâneci şi glugă. Partea din spate prelungită. Potrivit pentru imprimare. Rezistenţă la apă 5000 mm. Permeabilitatea la aer 2000 g/m2/24 ore.

Jachetă softshell de bărbaţi Performance

Jachetă imperrespirabilă de bărbaţi, rezistentă împotriva vântului şi a ploii cu glugă deta?abilă. 2 buzunare frontale şi unul la piept. Închidere cu fermoar de culoare neagra la toate variantele de culori. Acces uşor pentru imprimare datorită deschizăturii prin fermoar în partea interior-frontală. Prezintă şnur elastic pentru reglare în partea inferioară . Partea posterioară-spate prelungită. Ideal pentru imprimare. Rezistenţă la apă 14000 mm. Permeabilitatea la aer 2000 g/m2/24 ore.

Jachetă de damă Jacket Active Plus

Jachetă de damă 2 în 1, cu maneci şi glugă detaşabilă. Gluga detaşabilă prezintă şnur elastic de reglare. Model cambrat pentru a scoate în evidenţă silueta feminină. Două buzunare în partea din faţă. Mânecile prezintă la capăt bandă elastică. Pe interior prezintă doua buzunare la piept.(unul mic care se inchide cu scai si unul mai mare care se inchide cu fermoar). Partea posterioară este prelungită. Acces uşor pentru imprimare şi broderie, datorită deschizăturii prin fermoar, în partea interioară lateral.

Jachetă de bărbaţi Softshell Jacket

Jachetă Softshell bărbătescă , rezistentă la apă şi vânt. Benzi reflectorizante atât pe partea din faţă cât şi pe partea din spate. Închidere cu fermoar pe toată lungimea. Buzunar interior cu orificii pentru căşti. Manşeta este ajustabilă cu arici velcro. Rezistenţă la apă 14000 mm. Permeabilitatea la aer 2000 g/m2/24 ore.

Jachetă de protecţie împotriva vântului

Jachetă de protecţie împotriva vântului, cu fermoar pe toată lungimea. Glugă ascunsă în guler. Două buzunare frontale cu fermoar. şnur reglabil, pe partea de jos a jachetei şi în glugă. Jacheta vine însoţită alături de un săculeţ textil de aceeaşi culoare, cu fermoar şi agăţătoare. Potrivit pentru imprimare şi broderie.

Jachetă de protecţie împotriva vântului

Jachetă sport, de calitate superioară, rezistentă la apă şi vânt, cu fermoar pe întreaga lungime, cu buzunar la guler pentru glugă. Pentru crearea confortului este prevăzută cu sistem de aerisire din sită la mâneci şi în spate. Fermoarul este acoperit pentru a asigura o mai bună protecţie împotriva vântului. Prevăzută cu dungi reflectorizante. Produsul este livrat într-un săculeţ textil cu fermoar, pe care este, de asemenea, posibilă imprimarea sau brodarea. Rezultatele testelor - rezistenţă laumezeală exterioară ČSN EN 24920 (80 0827) - 5 (valoare maximă)- rezistenţă la pătrunderea apei ČSN EN 20811 (80 0818) - 180,8 cm (valoare normală)

Vestă reflectorizantă Safety

Vesta de siguranta cu vizibilitate mare . Indeplineste cerintele standardelor CSN EN ISO 13688 si CSN EN ISO 20471 . Usor de a o pune datorita inchizatorilor Velcro si impletiturilor elastice largi pe laturile de vest , ceea ce ii da o potrivire confortabila si comoda in timpul muncii si de asemenea cand se calatoreste cu bicicleta sau motocicleta . Partea din fata care se poate inchide ofera o zona mare de imprimare sau broderie.