Sepci, palarii si esarfe

Sapca baseball

Șapcă tip sandwich în 6 clini uni. 6 găuri de ventilație brodate de aceeași culoare. 6 cusături pe cozoroc. Bandă interioară pentru excesul de transpirație. Sistem de închidere metalic. 100% bumbac.

Bandana

Bandana din bumbac cu prindere la spate.

Sapca cu 5 panele

Șapcă în 5 clini. 2 găuri de ventilație brodate. 4 cusături pe cozoroc. Bandă interioară pentru excesul de transpirație. Sistem de închidere cu arici. 80% poliester/20% bumbac.

Sapca cu 5 panele

Șapcă în 5 clini cu cozoroc din material combinat. 2 găuri de ventilație brodate în contrast. 4 cusături pe cozoroc. Bandă interioară pentru excesul de transpirație. Sistem de închidere cu arici. 80% poliester/20% bumbac.

Sapca fara cusatura pe mijloc

Șapcă în 5 clini, cozoroc cu garnitură colorată. 2 găuri de ventilație brodate în contrast. 2 cusături pe cozoroc în contrast. Bandă interioară pentru excesul de transpirație. Sistem de închidere cu arici. 100% bumbac.

Sapca cu 6 clini

Șapcă în 6 clini. 6 găuri de ventilație brodate de aceeași culoare. 6 cusături pe cozoroc. Bandă interioară pentru excesul de transpirație. Sistem de închidere metalic. 100% bumbac.

Palarie bumbac

Pălărie dintr-un material de foarte bună calitate. 4 găuri de ventilație brodate. 7 cusături decorative pe boruri. Bandă interioară matlasată pentru excesul de transpirație. 100% bumbac.

Sapca baseball

Șapcă din material combinat în 6 clini. 6 găuri de aerisire brodate de aceeași culoare. Bandă interioară pentru excesul de transpirație. Sistem de închidere cu arici. 100% bumbac

Sapca bicolora

Șapcă din material combinat în 6 clini. 6 găuri de aerisire brodate de aceeași culoare. Bandă interioară pentru excesul de transpirație. Sistem de închidere cu arici. 100% bumbac.

Sapca cu plasa

Șapcă comodă și ușoară cu plasă respirabilă. Bandă interioară pentru excesul de transpirație. Sistem de închidere cu arici. 100% poliester, microfibră.

Sapca copii

Șapcă tip sandwich în 6 clini în contrast. 6 găuri de ventilație brodate în contrast. 6 cusături pe cozoroc. Bandă interioară pentru excesul de transpirație. Sistem de închidere cu arici. 100% bumbac.

Sapca 6 panele

Șapcă tip sandwich în 6 clini cu material combinat pe dosul cozorocului. 6 găuri de aerisire brodate de aceeași culoare. Bandă interioară pentru excesul de transpirație. Sistem de închidere cu arici. 100% bumbac.

Esarfa tubulara

Eşarfă elastică tubulară de utilizare diversă, croială dreaptă și de design tubular. 100% poliester.

Esarfa

Esarfa din polyester disponibila in diverse culori. Dimensiuni esarfa 100x70x70cm. 100% poliester.